top of page
smarowańce-26_edited.png
Smarowaniec Kremowy klasyczny
Roślinna alternatywa dla twarogowego serka kanapkowego.

Ma krótki skład z 14% udziałem orzechów nerkowca, białkiem bobu i grochu oraz żywymi kulturami bakterii.
Dzięki fermentacji, poza walorami zdrowotnymi, zyskuje ten pyszny, przypominający nabiałowe odpowiedniki smak (bez udziału ani kropelki mleka!).

Uniwersalny i codzienny. Na kanapki, wrapy, do naleśników, gotowania lub jako dip. 

 

Składniki: woda, olej kokosowy, orzechy nerkowca (14,8%)*, skrobia,

białko bobu, białko grochu, sól, żywe kultury bakterii.

woda, olej kokosowy, orzechy nerkowca

Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.

*alergen

 

Bez glutenu, bez konserwantów


waga: 130 g netto

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 1122 kJ/ 272 kcal

tłuszcz 25 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 15 g

węglowodany 5,7 g w tym cukry 0,2  g

błonnik 0,3 g

białko 5 g

sól 0,8 g

10.png
Smarowaniec Kremowy z cebulką
Roślinna alternatywa dla twarogowego serka kanapkowego.

Ma krótki skład z 14% udziałem orzechów nerkowca, białkiem bobu i grochu oraz żywymi kulturami bakterii.
Dzięki fermentacji, poza walorami zdrowotnymi, zyskuje ten pyszny, przypominający nabiałowe odpowiedniki smak (bez udziału ani kropelki mleka!).


Uniwersalny i codzienny. Na kanapki, wrapy, do naleśników, gotowania lub jako dip. 

Składniki: woda, olej kokosowy, orzechy nerkowca (14,6%)*, skrobia,

cebula suszona (1,4%), białko bobu, białko grochu, sól wędzona, żywe kultury bakterii.

Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.

*alergen

 

Bez glutenu, bez konserwantów


waga: 130 g netto

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 1175 kJ/ 284 kcal

tłuszcz 26 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g 

węglowodany 6,1 g w tym cukry 0,1  g

błonnik 0,9 g

białko 5,8 g

sól 0,8 g

11.png
Smarowaniec Kremowy z pieprzem
Roślinna alternatywa dla twarogowego serka kanapkowego.

Ma krótki skład z 14% udziałem orzechów nerkowca, białkiem bobu i grochu oraz żywymi kulturami bakterii.
Dzięki fermentacji, poza walorami zdrowotnymi, zyskuje ten pyszny, przypominający nabiałowe odpowiedniki smak (bez udziału ani kropelki mleka!).Uniwersalny i codzienny.

Na kanapki, wrapy, do naleśników, gotowania lub jako dip. 

Składniki:

woda, olej kokosowy, orzechy nerkowca (14,7%)*, skrobia,

białko bobu, białko grochu, sól, pieprz czarny (0,3%), żywe kultury bakterii.

Może zawierać śladowe ilości soi, migdałów i sezamu.

*alergen

 

Bez glutenu, bez konserwantów


waga: 130 g netto

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

wartość energetyczna: 1175 kJ/ 261 kcal

tłuszcz 24 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g

węglowodany 6,5 g w tym cukry 0,05  g

błonnik 0,8 g

białko 5,1 g

sól 0,9 g

12.png
bottom of page