top of page
kompo 3.jpg

NASZE WEGE LINIE

21.png

Roślinna alternatywa dla sera

45% nerkowców, żywe kultury bakterii i umamiczny smak

29.png

Roślinna alternatywa dla sera sałatkowego

Na bazie orzechów nerkowca i białka bobu i grochu. Jest wyraziście słony, przyjemnie tłusty oraz ma zwartą konsystencję, dzięki której świetnie się kroi.

2.png

Roślinna alternatywa dla serka kanapkowego

14% nerkowców, białko bobu i grochu oraz żywe kultury bakterii. 

22.png

Roślinna alternatywa dla sypanego sera twardego

Ponad 90% nerkowców i mega prosty skład. Do posypywania dań, by były jeszcze pyszniejsze!

23.png

Roślinna alternatywa dla masła

Na bazie orzechów nerkowca, oleju kokosowego, z żywymi kulturami bakterii. 

24.png

Roślinna alternatywa dla sera

60% nerkowców i 0% oleju kokosowego. Gęsty, twarogowy i pyszny. 

bottom of page