Wege SiostryJalapeno Poppers – papryczki nadziewane Smarowańcem z nerkowcówZ tego przepisu otrzymacie 12 sztuk Jalapeno Poppers, czyli roślinnych przekąsek z charakterem. Składniki: 6 papryczek jalapeno lub...
Wege SiostryPory zapiekane w sosie vermezanowymSkładniki: 2-4 pory 200-300ml mleka roślinnego o neutralnym smaku i bez cukru (owsiane będzie idealne) 1/2 kostki tofu naturalnego (około...
Wege SiostryVermezanowe frytki z polentySkładniki 1 szklanka polenty (kaszki kukurydzianej) 2 szklanki bulionu lub wody 1/2-3/4 szklanki mleka roślinnego (zacząć od 1/2 i w...
Wege SiostryDyniowe arancini nadziewane żurawinowym Toczonym.Risotto: 1 łyżka oliwy 1 cebula 2 ząbki czosnku 200g ryżu do risotto 1 szklanka białego wina 1l lub nieco więcej bulionu 1 1/2 szklanki...